Jan Zwerus G-Handbaltoernooi 6 oktober

Zondag 6 oktober a.s. vindt het jaarlijkse Jan Zwerus G-handbaltoernooi weer plaats. Dit is het toernooi van De Blinkert waar G-handbalteams vanuit heel Nederland aan deelnemen.

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt projecten om bij te dragen aan een structureel sportaanbod voor mensen met een beperking.

G-handbal is een teamsport bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking, die niet rolstoelafhankelijk zijn.

Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen die wíl sporten ook kán sporten en bewegen. Sporten is een leuke en ontspannen manier van vrijetijdsbesteding. Regelmatig bewegen draagt op allerlei manieren bij aan de gezondheid. Ons belangrijkste uitgangspunt is dat wij denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen, waarin elkaar ondersteunen in het verbeteren van jouw vaardigheden en prestaties van groot belang is. Handbal is een echte teamsport!

Wij trainen op de woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur op Sportpark Ruud van der Geest, in de zomermaanden buiten op het veld en in de wintermaanden in de sporthal.

Op dit moment spelen de G-teams in toernooicompetitie. Ongeveer iedere maand wordt er een toernooi gespeeld. Deze toernooien zijn gezellige en sportieve aangelegenheden, waarbij het motto “meedoen is belangrijker dan winnen!” centraal staat.


Trainingstijden veld

De trainingstijd op het veld zijn bekend. Vanaf vrijdag 6 september trainen de herensenioren wekelijks om 21:00 in de zaal ter voorbereiding op de start van de hoofklasse-competitie. Per oktober komt hier ook de dinsdagavond om 20:30 bij.


Heren oefenen in de zaal tegen Travelbags/HV Zwolle

Zondag 15 september beginnen de Herensenioren de voorbereiding op het zaalseizoen met een oefenwedstrijd tegen Travelbags/HV Zwolle. De wedstrijd begint om 15:00 in de Ruud van der Geest Sporthal.


We gaan weer handballen

Het weekend van zaterdag 31 augustus en zondag 1 september begint de veldcompetitie voor de teams van De Blinkert. Alle teams spelen dit weekend een uitwedstrijd!

Klik op de afbeelding voor het volledige programma van dit weekend!


SponsorKliks app

Sponsor De Blinkert gratis met online aankopen nu ook beschikbaar via een app!

Op zoek naar een outfit voor het nieuwe handbalseizoen, speciale gelegenheid of last-minute een vakantie boeken? Een maaltijd bestellen na een toernooi, derde helft of stranddag? Of de dagelijkse boodschappen thuis laten bezorgen? Op zoek naar schoolspullen of electronica?

Bestel via SponsorKliks bij alle grote online winkels en sponsor De Blinkert GRATIS!!

Download de app hier voor Android of hier voor iOS, voeg S.V. De Blinkert toe als jouw sponsordoel en bij elke bestelling ontvangt De Blinkert een commissie. Het kost jou niets extra en regelmatig ontvang je speciale aanbiedingen via de app en website.


Jeugdkamp-boekje is online!

Howdy!

UPDATE: In plaats van het eerder vermelde slaapzak en kussen, moet slaapzak, hoeslaken en kussensloop meegenomen worden!

Het Jeugdkamp-boekje is online. Dit jaar is het thema Cowboys en Cowgirls en hiervoor gaan we naar een nieuwe locatie in Ermelo.

Klik op de afbeelding voor het boekje!

Het Jeugdkamp is van zaterdag 13 juli tot en met dinsdag 16 juli. In dit boekje vind je de essentiële informatie voor deelnemers en thuisblijvers.

De deelnemers moeten gebracht en gehaald worden óf zelf onderling afspreken om de ijzeren koets te delen.

KAMP staat voor: Kennismaking, Avontuur, Meedoen en Punten scoren!

Vanzelfsprekend wordt het wederom een evenement voor een levenslange herinnering, zoals alle handballende generaties voor ons hebben meegemaakt. En ook een waarbij de handbalsport en het teamgevoel centraal staat.

SV De Blinkert wenst alle deelnemers (en ook de leiding) een geweldige kampervaring!


Jubileum shirts

Dit sportshirt is speciaal ontworpen voor het jubileum, het shirt is te gebruiken voor zowel de vrije tijd als trainings-/warmloopshirt. Maar natuurlijk ook leuk als kampshirt.

De shirts zijn verkrijgbaar in de volgende maten:
Jeugd: 6jr.-8jr.-10jr.-12jr.
Volwassenen: van XXS tot XXL (dames- en herenmodellen).
N.b. op de speeldagen zijn een passhirts beschikbaar op het sportpark.

De shirt zijn in overleg ook te bestellen voor de allerkleinste- nog niet-handballers/sters onder ons.
Prijs per shirt: € 8,50 

Bestellen vóór 17 juni betekent tijdens het jubileumweekend je shirt. Bestellen na 17 juni betekent dat deze meegaat in de nabestelling.

Bestellen via: jubileum@svdeblinkert.nl (o.v.v. je naam, maat, m/v en evt. je team).


65-jarig jubileum de Blinkert

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni vinden verschillende activiteiten plaats rond het 65-jarig jubilieum.

PROGRAMMA JEUGD
Voor de jeugd vinden de activiteiten plaats op zaterdag 29 juni met als thema ‘glitter and glamour’.
Het programma is als volgt:
13.00 uur – aanvang
13.30 uur – start activiteiten
17.00 uur – hapje
18.00 uur – disco feest ‘glitter and glamour’
20.00 uur – einde feest (ouders zijn welkom de kinderen op te halen van 19.45 – 20.15 uur)

Alle kinderen worden verwacht in sportkleding. Voor het feest is er natuurlijk de mogelijkheid om je om te kleden voor het feest.
Onder het mom van ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ willen we dit jubileum natuurlijk met zo veel mogelijk jeugd vieren. Ieder lid mag 1 vriendje/vriendinnetje/broertje/zusje meenemen.
Eten en drinken wordt verzorgd.

Aanmelden kan via het briefje die iedereen ontvangt/heeft ontvangen van zijn trainer/coach. Of via jubileum@svdeblinkert.nl.

Graag aanmelden voor 17 juni 2019.

FEESTAVOND
Zaterdag 29 juni vanaf 21.00 uur ligt de rode loper uit voor iedereen die zich heeft aangemeld of is uitgenodigd voor de feestavond. Deze avond wordt ondersteund door een DJ en een live zanger.

De kosten van een kaartje zijn € 7,50 (dit is inclusief 2 drankjes).
Aanmelden kan via jubileum@svdeblinkert.nl onder vermelding van je naam.

Graag aanmelden voor 17 juni 2019.

PROGRAMMA SENIOREN / G-TEAM / OUD-LEDEN / VRIENDEN
Zondag 30 juni kunnen de seniorenleden hun kater eruit zweten met een onderling toernooi.
13.00 uur – aanvang
13.30 uur – start activiteiten
17.00 uur – einde activiteiten

Iedereen wordt verwacht in sportkleding, want er zullen sportieve activiteiten plaatsvinden. Welke activiteiten dit zullen zijn blijft nog even geheim, maar het is zeker de moeite waard om deel te nemen aan deze middag, zeker als je nog even moet bijkomen van de feestavond.

Wanneer je wilt deelnemen aan de activiteiten, graag aanmelden via jubileum@svdeblinkert.nl onder vermelding van je naam en als onderwerp aanmelding middagactiviteiten zondag 30 juni.

Graag aanmelden voor 17 juni 2019. 


Volg Vera in Abu Dhabi

Team NL stapt op 7 maart op het Etihad Airways vliegtuig naar Abu Dhabi, waarna vele levens zullen veranderen en de sporters boven zichzelf uit zullen stijgen wat betreft sportprestaties maar vooral ook zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Vera den Hertog van SV de Blinkert, samen met de rest van Special Olympics Team NL, is klaar om te strijden voor de ereplaatsen tijdens de Special Olympics World Games 2019 in Abu Dhabi. Na maandenlange voorbereidingen en trainingen zijn de 65 sporters klaar voor de Special Olympics World Games 2019 in Abu Dhabi, ’s werelds grootste sportevenement in 2019.

Van 14 t/m 21 maart strijden in totaal 7.000 sporters met een verstandelijke beperking uit meer dan 170 landen tegen elkaar tijdens de Special Olympics World Games 2019 in Abu Dhabi. De sporters en 23 coaches van Team NL zullen in Abu Dhabi actief zijn in 13 takken van sport: atletiek, bowlen, golf, gymnastiek, handbal, inline-skaten, judo, paardrijden, tennis, wielrennen, zeilen, zwemmen en open water zwemmen.

Volg de avonturen van Vera hier


Foute Party!!!

Vrijdag 8 maart is het weer zover, De Blinkert Thema-avond voor leden en niet-leden. En het thema is…….FOUT!

Van 19:30 tot 21:30 is er disco in de kantine voor de jeugd. Vanaf 22:00 zijn de senioren aan de beurt. (Voor deze ene avond is dan ook de trainingstijd voor de heren aangepast van 20:00 tot 21:30.)

We rekenen op veel mensen en gezelligheid, dus wees PROUD TO BE FOUT! Haal je foutste kleding uit de kast en kom gezellig op 8 maart naar De Blinkert!!!