G-team in actie!

Het G-team van De Blinkert gaat in Corona-tijd in beweging komen. Na een abrupt einde van het vorige seizoen en een enkele training dit seizoen zijn wij op zoek naar contact met elkaar, beweging met elkaar en samen met Special Olympics een goed doel steunen.

Zij lopen mee met 3FM Serious Request: The Lifeline! Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Elke kilometer telt in een symbolische rondje om de wereld om zo de helpers te helpen.

De actie loopt van vrijdag 18 december tot en met donderdag 24 december. Traditioneel wordt op kerstavond de opbrengst bekend gemaakt.

Sponsor onze lopers hier (of klik op de afbeelding)!


Dames B-jeugd zoekt spelers

“Meiden B” van De Blinkert zoekt nieuwe speelsters! Ben jij tussen de 14 en 16 jaar en wil jij in een leuk enthousiast team (leren) handballen? Kom dan een keer meetrainen op maandag, woensdag of vrijdag!

Bij interesse stuur een bericht aan info@svdeblinkert.nl!

#handbal #handballgirls #haarlem #haarlemsport #workinprogress #delenislief

Dames B-jeugd zoekt spelers

Corona en de competitie

Update: alle wedstrijden zijn stilgelegd tot 2021!
Ook de kleedkamers en douches kunnen niet gebruikt worden.

Vanaf 1 juli heeft de overheid het sporten voor alle leeftijden vrij gegeven, zonder afstandsbeperking. Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in de kantines die ook per 1 juli weer open mogen.

Wij kunnen ons voorstellen dat er heel veel vragen leven bij de leden en niet iedereen zomaar het veld in stapt voor een potje handbal, toch wel écht een intensieve contactsport.

Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) heeft daarom de meestgestelde vragen over de start van de competitie en de antwoorden en instructies gebundeld op hun website.

Klik hier voor de uitgebreide vragen en antwoorden.