Nieuwsbrief Jeugdkamp 2019

Aankomende zomer is er weer een Blinkert Jeugdkamp. Blokkeer zaterdag 13 juli tot en met dinsdag 16 juli 2019 alvast in de agenda. Dit is het eerste weekend van de schoolvakantie in regio Noord.

Het jaarlijkse jeugdkamp is een traditie die stamt uit de tijd dat onze grote handbalvoorbeelden bij de seniorenteams zelf nog beginnende handballertjes waren. Het zijn 4 dagen vol sport, spel en avontuur, maar vooral natuurlijk een hoop gezelligheid. Dit jaar verblijven we ook nog eens op een gloednieuwe locatie.

KAMP staat voor: KENNISMAKING, AVONTUUR, MEEDOEN en PUNTEN scoren

Lees hier de nieuwsbrief of klik op de afbeelding hiernaast.


Trainingstijden A-jeugd

Woensdag 19:00 – 20:00
Vrijdag 19:00 – 20:00


Trainingstijden C-jeugd

Woensdag 17:00 – 18:00
Vrijdag 17:00 – 18:00


Trainingstijden E-Jeugd

Dinsdag 18:30 -19:30
Vrijdag 18:00 – 19:30


Sponsor Vera naar GOUD!!

Help Vera naar GOUD op de Special Olympics World Summer Games 2019

Speelster Vera van het Blinkert G-team is ingeloot voor Special Olympics World Summer Games in Abu Dhabi!

Vera vormt samen met spelers van Only Friends en Koedijk het Nederlands handbalteam. Tijdens het G-handbaltoernooi van De Blinkert op zondag 14 oktober 2018 zal er een loterij plaatsvinden om geld in te zamelen om Vera te helpen naar de Gouden Plak. Helpt u mee?

Er is één belangrijke voorwaarde voor deelname aan de World Games; dat de vereniging en sporter (in kwestie) deel hebben genomen aan onze Nationale Spelen. Alle verenigingen die hiervoor in aanmerking komen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de loting voor de World Games. De vereniging geeft vervolgens aan welke coaches en sporters geselecteerd zijn voor loting.

Download Vera’s flyer (zoals hiernaast afgebeeld) voor de sponsoractie hier of door op de afbeelding te klikken!


Jeugdkamp 2018

Het programma van het Jeugdkamp 2018 is definitief! Het thema dit jaar is PIRATEN. Het programmaboekje is online.

Harrr, Harrr, lever je zoons en dochters over aan de kapiteins van de Blinkert. In 4 dagen tijd worden zij van dekzwabber, matroos tot heersers van de zeven zeeën gevormd! Geen genade voor de landrotten, zij blijven deze dagen thuis!

In dit scheepsjournaal vinden jullie alle informatie voor de reis naar de ruige kusten van Wolderwijd en Nuldernauw.

Zet koers naar:
Scouting Jan Wandelaar
Gebouw “de Bosschuur”
Dasselaarweg 49
3896 LT Zeewolde

Alle matrozen kunnen zaterdag 28 juli om 15:00 inschepen. Dan wordt ook afscheid genomen van moeder-de-vrouw en andere achterblijvers. Het weerzien is dinsdag 31 juli om 20:30.

Wil je weten wat je voor de boeg hebt? Kijk dan verder op deze pagina!

Last van heimwee, zeeziekte of gebrek aan vervoer? Spreek met je reisgenoten af om gezamenlijk vanaf De Blinkert te vertrekken!


Vacatures!

Een vereniging als de Blinkert draait op mensen die zich inzetten voor de vereniging.
Wij hebben gelukkig veel mensen die belangrijk werk verzetten, maar ook wij hebben een aantal belangrijke vacatures of posities in commissies die we graag op korte termijn of voor komend seizoen zien ingevuld:
Voorzitter;
– Sponsorcommissie;
– Maketing & communicatie;
– Activiteitencommissie;
– Trainer/coach heren;
– Trainer/coach dames.

Wil jij je op een andere manier inzetten voor onze mooie vereniging, laat het dan weten aan een van de bestuursleden of neem contact op via de mail.

Voorzitter
De voorzitter heeft aangegeven zijn functie aan het eind van dit seizoen neer te leggen en daarom zijn we op zoek naar een opvolger. Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met het bestuur via info@svdeblinkert.nl of voorzitter@svdeblinkert.nl.
Klik hier voor de vacature.

Sponsorcommissie
De sponsorcommissie is hard op zoek naar mensen die kunnen helpen bij het onderhouden en aantrekken van sponsoren en die kunnen helpen met de publiciteit hiervan. Daarnaast is de sponsorcommissie bezig extra sponsor inkomsten te genereren.
Voor meer informatie of aanmelding kan je contact opnemen met Linda (linda@svdeblinkert.nl).

Marketing & communicatie
Klik hier voor de omschrijving van de taken van ons marketingteam.
Voor meer informatie of aanmelding kan je contact opnemen met Nathilja (marketing@svdeblinkert.nl) en/of Linda (linda@svdeblinkert.nl).

Activiteitencommissie
De vereniging streeft er naar om een aantal keer per jaar voor de senioren, voor de jeugd en verenigingsbreed activiteiten te organiseren (denk aan een themafeest, ouder-kind-toernooi etc.). Daarvoor roepen we graag een activiteitencommissie in het leven.
Voor meer informatie of aanmelding kan je contact opnemen met Linda (linda@svdeblinkert.nl).

Trainer/coach heren
Voor seizoen 2018/2019 zoeken wij een trainer voor de heren senioren en een coach voor de heren 1. Klik hier voor de uitstaande vacature.

Trainer/coach dames
Voor seizoen 2018/2019 zoeken wij een trainer voor de dames senioren, een coach voor Dames 1 en een coach voor Dames 2. Klik hier voor de uitstaande vacature.


Sponsorkliks: gratis sponsoren van De Blinkert!

Sponsor gratis De Blinkert!

Sinds september 2014 maakt de vereniging gebruik van het gratis sponsorprogramma ‘Sponsorkliks ‘
Tot nu toe heeft de club door middel van dit programma al €557,70 euro opgehaald! Hier zijn we natuurlijk al superblij mee. Dit bedrag zal worden gebruikt om activiteiten en materialen van te betalen.

Help De Blinkert dus aan extra (gratis) inkomsten door jouw online aankopen via de Sponsorkliks-website te bestellen.
Ga hiervoor naar de website van De Blinkert en klik op de button van Sponsorkliks onderaan elke pagina of op de afbeelding in dit bericht. Je kan ook naar www.sponsorkliks.com en bij de zoekbalk ”wie wilt u sponsoren” S.V. de Blinkert” invullen. Sla deze site gelijk op in de favorieten van je computer, telefoon of andere device zodat je nooit meer hoeft te zoeken!

Kies of zoek vervolgens je gewenste webwinkel en druk op de zoek button. Vrijwel alle webwinkels doen mee, zoals Bol.com, Coolblue, Booking.com, Thuisbezorgd.nl (voor de pizza’s op zondag na het handballen!), MediaMarkt, Albert Heijn, sportwinkels, designkleding en heel erg veel anderen.

Vervolgens kun je op de site van de gewenste webwinkel de bestelling in orde maken zoals je gewent bent. De commissie per sale voor de vereniging staat per winkel vermeldt. Naast de zondagse pizza’s zijn natuurlijk vooral de nieuwe flat screen smart-televisie’s en vakantieboekingen aantrekkelijke inkomsten voor de club! Nogmaals: het is weliswaar een kleine extra handeling, maar het kost je niets!!! Zeker bij grote aankopen denk je er meestal toch al enige tijd over na; denk dan vooral ook even aan het sponsoren van De Blinkert door te bestellen via Sponsorkliks!!!

http://www.sponsorkliks.com –> S.V. de Blinkert !!

Namens de sponsorcommissie alvast bedankt voor jullie inzet!


Pickleball nieuw op het sportpark

Pickleball HaarlemDe opvallende blauwe belijning op het handbalveld buiten op het Ruud van der Geest Sportpark is voor de nieuwe sport Pickleball. Pickleball Haarlem is sinds deze zomer een nieuwe gebruiker op het sportpark.

Meer informatie over deze tennisachtige sport vind je hier.


Handbalhelden.nl! Let the game begin

Het NHV heeft een nieuwe impuls gegeven aan jongens handbal met de website Handbalhelden.nl.

Wil je weten wat Strong Men Handball Bootcamps of Boys Only Handball Bootcamps zijn? Een keer meedoen of deze voor De Blinkert helpen organiseren? Neem dan een kijkje op deze gave site.