Jubileum shirts

Dit sportshirt is speciaal ontworpen voor het jubileum, het shirt is te gebruiken voor zowel de vrije tijd als trainings-/warmloopshirt. Maar natuurlijk ook leuk als kampshirt.

De shirts zijn verkrijgbaar in de volgende maten:
Jeugd: 6jr.-8jr.-10jr.-12jr.
Volwassenen: van XXS tot XXL (dames- en herenmodellen).
N.b. op de speeldagen zijn een passhirts beschikbaar op het sportpark.

De shirt zijn in overleg ook te bestellen voor de allerkleinste- nog niet-handballers/sters onder ons.
Prijs per shirt: € 8,50 

Bestellen vóór 17 juni betekent tijdens het jubileumweekend je shirt. Bestellen na 17 juni betekent dat deze meegaat in de nabestelling.

Bestellen via: jubileum@svdeblinkert.nl (o.v.v. je naam, maat, m/v en evt. je team).


65-jarig jubileum de Blinkert

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni vinden verschillende activiteiten plaats rond het 65-jarig jubilieum.

PROGRAMMA JEUGD
Voor de jeugd vinden de activiteiten plaats op zaterdag 29 juni met als thema ‘glitter and glamour’.
Het programma is als volgt:
13.00 uur – aanvang
13.30 uur – start activiteiten
17.00 uur – hapje
18.00 uur – disco feest ‘glitter and glamour’
20.00 uur – einde feest (ouders zijn welkom de kinderen op te halen van 19.45 – 20.15 uur)

Alle kinderen worden verwacht in sportkleding. Voor het feest is er natuurlijk de mogelijkheid om je om te kleden voor het feest.
Onder het mom van ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ willen we dit jubileum natuurlijk met zo veel mogelijk jeugd vieren. Ieder lid mag 1 vriendje/vriendinnetje/broertje/zusje meenemen.
Eten en drinken wordt verzorgd.

Aanmelden kan via het briefje die iedereen ontvangt/heeft ontvangen van zijn trainer/coach. Of via jubileum@svdeblinkert.nl.

Graag aanmelden voor 17 juni 2019.

FEESTAVOND
Zaterdag 29 juni vanaf 21.00 uur ligt de rode loper uit voor iedereen die zich heeft aangemeld of is uitgenodigd voor de feestavond. Deze avond wordt ondersteund door een DJ en een live zanger.

De kosten van een kaartje zijn € 7,50 (dit is inclusief 2 drankjes).
Aanmelden kan via jubileum@svdeblinkert.nl onder vermelding van je naam.

Graag aanmelden voor 17 juni 2019.

PROGRAMMA SENIOREN / G-TEAM / OUD-LEDEN / VRIENDEN
13.00 uur – aanvang
13.30 uur – start activiteiten
17.00 uur – einde activiteiten

Iedereen wordt verwacht in sportkleding, want er zullen sportieve activiteiten plaatsvinden. Welke activiteiten dit zullen zijn blijft nog even geheim, maar het is zeker de moeite waard om deel te nemen aan deze middag, zeker als je nog even moet bijkomen van de feestavond.

Wanneer je wilt deelnemen aan de activiteiten, graag aanmelden via jubileum@svdeblinkert.nl onder vermelding van je naam en als onderwerp aanmelding middagactiviteiten zondag 30 juni.

Graag aanmelden voor 17 juni 2019. 


Volg Vera in Abu Dhabi

Team NL stapt op 7 maart op het Etihad Airways vliegtuig naar Abu Dhabi, waarna vele levens zullen veranderen en de sporters boven zichzelf uit zullen stijgen wat betreft sportprestaties maar vooral ook zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Vera den Hertog van SV de Blinkert, samen met de rest van Special Olympics Team NL, is klaar om te strijden voor de ereplaatsen tijdens de Special Olympics World Games 2019 in Abu Dhabi. Na maandenlange voorbereidingen en trainingen zijn de 65 sporters klaar voor de Special Olympics World Games 2019 in Abu Dhabi, ’s werelds grootste sportevenement in 2019.

Van 14 t/m 21 maart strijden in totaal 7.000 sporters met een verstandelijke beperking uit meer dan 170 landen tegen elkaar tijdens de Special Olympics World Games 2019 in Abu Dhabi. De sporters en 23 coaches van Team NL zullen in Abu Dhabi actief zijn in 13 takken van sport: atletiek, bowlen, golf, gymnastiek, handbal, inline-skaten, judo, paardrijden, tennis, wielrennen, zeilen, zwemmen en open water zwemmen.

Volg de avonturen van Vera hier


Foute Party!!!

Vrijdag 8 maart is het weer zover, De Blinkert Thema-avond voor leden en niet-leden. En het thema is…….FOUT!

Van 19:30 tot 21:30 is er disco in de kantine voor de jeugd. Vanaf 22:00 zijn de senioren aan de beurt. (Voor deze ene avond is dan ook de trainingstijd voor de heren aangepast van 20:00 tot 21:30.)

We rekenen op veel mensen en gezelligheid, dus wees PROUD TO BE FOUT! Haal je foutste kleding uit de kast en kom gezellig op 8 maart naar De Blinkert!!!


Jubileum Blinkert 65 jaar

Zoals vele niet zal zijn ontgaan zijn er inmiddels al weer bijna 5 jaren verstreken na ons 60-jarig jubileumfeest. Tijd voor een nieuw lustrumfeestje om ons 65-jarig jubileum te vieren. Over dit feestje en de andere activiteiten dat weekend later meer (datum, festiviteiten etc). 

Heb je interesse om ons te helpen om hier in het voorjaar een leuk weekend van te maken, neem dan contact op met Linda (linda@svdeblinkert.nl).

De voorbereidingen zijn natuurlijk al in volle gang, en het eerste wat we met jullie kunnen delen is de jubileumsleutelhanger!

Wil je ook zo’n mooie sleutelhanger? Je kunt deze sleutelhangers kopen voor € 5,00 per stuk (de opbrengst komt ten goede van de activiteiten het jubileumweekend).
Ze zijn op dit moment in de maak.

En om niet mis te grijpen… reserveer nu alvast jouw exemplaar/exemplaren via Linda (linda@svdeblinkert.nl).


Nieuwsbrief Jeugdkamp 2019

Aankomende zomer is er weer een Blinkert Jeugdkamp. Blokkeer zaterdag 13 juli tot en met dinsdag 16 juli 2019 alvast in de agenda. Dit is het eerste weekend van de schoolvakantie in regio Noord.

Het jaarlijkse jeugdkamp is een traditie die stamt uit de tijd dat onze grote handbalvoorbeelden bij de seniorenteams zelf nog beginnende handballertjes waren. Het zijn 4 dagen vol sport, spel en avontuur, maar vooral natuurlijk een hoop gezelligheid. Dit jaar verblijven we ook nog eens op een gloednieuwe locatie.

KAMP staat voor: KENNISMAKING, AVONTUUR, MEEDOEN en PUNTEN scoren

Lees hier de nieuwsbrief of klik op de afbeelding hiernaast.


Trainingstijden A-jeugd

Woensdag 19:00 – 20:00
Vrijdag 19:00 – 20:00


Trainingstijden C-jeugd

Woensdag 17:00 – 18:00
Vrijdag 17:00 – 18:00


Trainingstijden E-Jeugd

Dinsdag 18:30 -19:30
Vrijdag 18:00 – 19:30


Sponsor Vera naar GOUD!!

Help Vera naar GOUD op de Special Olympics World Summer Games 2019

Speelster Vera van het Blinkert G-team is ingeloot voor Special Olympics World Summer Games in Abu Dhabi!

Vera vormt samen met spelers van Only Friends en Koedijk het Nederlands handbalteam. Tijdens het G-handbaltoernooi van De Blinkert op zondag 14 oktober 2018 zal er een loterij plaatsvinden om geld in te zamelen om Vera te helpen naar de Gouden Plak. Helpt u mee?

Er is één belangrijke voorwaarde voor deelname aan de World Games; dat de vereniging en sporter (in kwestie) deel hebben genomen aan onze Nationale Spelen. Alle verenigingen die hiervoor in aanmerking komen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de loting voor de World Games. De vereniging geeft vervolgens aan welke coaches en sporters geselecteerd zijn voor loting.

Download Vera’s flyer (zoals hiernaast afgebeeld) voor de sponsoractie hier of door op de afbeelding te klikken!