Welkom bij SV de Blinkert.

Zin om te handballen? dat kan bij de SV de Blinkert!

LID WORDEN

CONTACT


TRAIN GRATIS MEE OM VAN DE SPORT TE PROEVEN!!!
BEKIJK EEN COMPETITIEDAG EN WORDT DAN PAS LID!
Meld je aan via deze pagina!


Voor handbal, plezier, fanatisme en gezelligheid van jong tot oud ben je bij ons aan het juiste adres. De handbalsport staat voorop, maar daarnaast organiseren we jaarlijks leuke activiteiten voor jong en oud, zoals het Sinterklaasfeest, jeugdkamp, nieuwjaarsborrel, jaarlijkse BBQ en het G-team toernooi.

Al sinds 1954 zijn we in Haarlem gevestigd en vandaag de dag de enig overgebleven handbalvereniging in Haarlem. Kijk vooral rond op onze website voor meer informatie over trainingstijden, nieuws en mocht je lid willen worden of mee trainen dan kan dat natuurlijk. Neem contact op met ons op via de contactpagina.

De Blinkert heeft teams in alle categorieën, van senioren en jeugd tot recreanten. De eerste seniorenteams handballen in de landelijke en regionale klassen, de jeugdteams spelen op verschillende niveaus in District Noord-West van het Nederlands Handbal Verbond (NHV).

Waarom is De Blinkert een sportvereniging en geen handbalvereniging?

De Blinkert is een sportvereniging omdat het sporten van meerdere overkoepelende sportorganisaties herbergde. Bij de oprichting speelde De Blinkert naast handbal ook volleybal. Kort na de oprichting heeft deze tak van sport zich echter afgescheiden in een aparte vereniging. De volleybal-bal is echter nog steeds centraal te zien in het clublogo.

Vanaf 1989 speelde De Blinkert Goalball. Oorspronkelijk viel deze handbalachtige sport voor visueel gehandicapten onder de NebasNSG sportkoepel, inmiddels omgedoopt tot Gehandicaptensport Nederland. Helaas heeft De Blinkert in december 2006 moeten besluiten het laatste Goalballteam uit de competitie terug te trekken. De SV in de naam van De Blinkert is echter blijven bestaan.

Facebookpagina van De Blinkert

Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws!


Druk Pinksterweekend

Alle A- tot en met E-jeugdteams doen mee aan het Handball-Pfingsturnier des VSK Bungerhof in Delmenhorst op zaterdag 18 en zondag 19 mei! Delmenhorst is een voorstad van Bremen in Duitsland. Aan dit toernooi nemen in totaal 146 teams van 37 verenigingen deel (red: op moment van schrijven). Het betreft een buitentoernooi en het vervoer naar Duitsland is per bus. Overnacht wordt in een schoolgebouw en ontbijt en diner is vanuit de toernooiorganisatie geregeld. Zondag na de prijsuitreiking vertrekt de bus weer retour richting Haarlem, met een tussenstop in Sappemeer (Groningen). Hier heeft oud-Jeugdvoorzitter Tjeerd een plek geregeld om de benodigde energie weer aan te vullen voor het laatste deel van de terugreis in Nederland.

Meer informatie over dit Pinkstertoernooi vind je hier!
De jeugdteams worden via de trainers geïnformeerd over de details van de reis.

Voor de thuisblijvende F-jeugd wordt op zaterdag 18 mei van 13:00 tot 16:30 een Ouder-Kind-toernooi georganiseerd (opa, oma, broer, zus, oom of tante mag ook). Speciaal voor “de oudjes” wordt er op een half veld – 6-tegen-6 – gespeeld!

Naast het toernooi is er een opblaas stormbaan en worden er spelletjes georganiseerd. Als afsluiting is er een patatje en een ijsje beschikbaar gesteld door de vereniging “Vrienden van De Blinkert”.


Nieuw Instagram account

De Blinkert heeft een nieuw Instagram-account, namelijk: #deblinkert1954

#DEBLINKERT1954

Scan of klik op de link en volg De Blinkert op Insta!


Seizoensafsluitende BBQ-party

De traditionele afsluiting van het handbalseizoen is dit jaar op zondag 16 juni met een barbecue. Uiteraard weer verzorgd door Sportcafé De Bruijnerie. Voor de barbecue is rekening gehouden met vlees, vis en vegetarisch. Heb je andere dieetwensen, geef het dan even door aan Nohelis van Sportcafé De Bruijnerie.

Opgeven en/is betalen kan door de QR-code in te scannen. Het bedrag is €20,- per volwassene en €15,- per kind tot en met 12 jaar. Let op: opgeven en/is betalen kan tot zondag 9 juni!!!

Mocht het niet lukken het bedrag via de QR-code over te maken kan dit vóór 9 juni via onderstaand rekeningnummer:
NL90 INGB 0000 3276 18
T.n.v. S.V. De Blinkert
O.v.v. eindbbq + je naam + aantal personen


Wij hebben er zin in!


ToverKamp Commercial

Het jeugd-tover-kamp is van zaterdag 20 juli tot dinsdag 23 juli in Markelo. Opgeven kon tot uiterlijk donderdag 20 juni.

Inmiddels is het niet meer mogelijk in te schrijven.

Kijk vooral de geweldige, nieuwe teaser voor het Jeugdkamp 2024!

Jeugdkamp teaser