Welkom bij SV de Blinkert.

Zin om te handballen? dat kan bij de SV de Blinkert!

LID WORDEN

CONTACT

INSCHRIJVEN JEUGDKAMP


TRAIN GRATIS MEE OM VAN DE SPORT TE PROEVEN!!!
BEKIJK EEN COMPETITIEDAG EN WORDT DAN PAS LID!
Meld je aan via deze pagina!


Voor handbal, plezier, fanatisme en gezelligheid van jong tot oud ben je bij ons aan het juiste adres. De handbalsport staat voorop, maar daarnaast organiseren we jaarlijks leuke activiteiten voor jong en oud, zoals het Sinterklaasfeest, jeugdkamp, nieuwjaarsborrel, jaarlijkse BBQ en het G-team toernooi.

Al sinds 1954 zijn we in Haarlem gevestigd en vandaag de dag de enig overgebleven handbalvereniging in Haarlem. Kijk vooral rond op onze website voor meer informatie over trainingstijden, nieuws en mocht je lid willen worden of mee trainen dan kan dat natuurlijk. Neem contact op met ons op via de contactpagina.

De Blinkert heeft teams in alle categorieën, van senioren en jeugd tot recreanten. De eerste seniorenteams handballen in de landelijke en regionale klassen, de jeugdteams spelen op verschillende niveaus in District Noord-West van het Nederlands Handbal Verbond (NHV).

Waarom is De Blinkert een sportvereniging en geen handbalvereniging?

De Blinkert is een sportvereniging omdat het sporten van meerdere overkoepelende sportorganisaties herbergde. Bij de oprichting speelde De Blinkert naast handbal ook volleybal. Kort na de oprichting heeft deze tak van sport zich echter afgescheiden in een aparte vereniging. De volleybal-bal is echter nog steeds centraal te zien in het clublogo.

Vanaf 1989 speelde De Blinkert Goalball. Oorspronkelijk viel deze handbalachtige sport voor visueel gehandicapten onder de NebasNSG sportkoepel, inmiddels omgedoopt tot Gehandicaptensport Nederland. Helaas heeft De Blinkert in december 2006 moeten besluiten het laatste Goalballteam uit de competitie terug te trekken. De SV in de naam van De Blinkert is echter blijven bestaan.

Facebookpagina van De Blinkert

Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws!


Stem op nieuwe sponsor DS1

Help De Blinkert Dames 1 aan deze spannende sponsor door nu te stemmen!
Ga naar https://www.easytoys.nl/gameon en stem!
Stemmen kan nog tot en met zondag 28 mei!


Trainer Dames gezocht

De Blinkert is voor de Damessenioren op zoek naar een trainer voor volgend seizoen 2023/2024. In de zaalcompetitie spelen 2 damesteams in de eerste- en tweede klasse Noord-West, in de veldcompetitie 1 damesteam in de eerste klasse en een midweeks spelend recreantenteam. De trainingen zijn op dinsdag- en vrijdagavond in ons eigen Ruud van der Geest Sportcomplex.

De Blinkert is een breedtesportclub. Uiteraard staat de handbalsport voorop, maar gezelligheid en randactiviteiten zijn even belangrijk. Er is een grote groep damessenioren met een trouwe trainingsopkomst. Neem gerust ook een kijkje op de website www.svdeblinkert.nl of de social media.

Voor meer informatie of interesse mail op info@svdeblinkert.nl.


Karaoke Night


Jantje Beton Collecteweek

Het is bijna weer zo ver. De voorbereidingen zijn in volle gang. Nog even en de bussen worden in elkaar gezet en dan kunnen we met de hele vereniging weer de straat op. Langs de deuren om geld binnen te halen voor de jeugd in het algemeen, maar vooral ook voor onze eigen jeugd. Ook dit jaar zullen we weer langs de deuren gaan, maar ook zal zoals afgelopen jaar de digitale collecte plaatvinden

We collecteren op:

Dinsdag 7 maart tot en met vrijdag 10 maart van 17u30 tot uiterlijk 20u00. We lopen dus voornamelijk op de trainingsavonden.

We hopen op net zoveel animo als vorig jaar, waarbij we de hoogste opbrengst hadden sinds jaren.

Naast de collecte aan de deuren zal er ook weer een digitale collecte zijn.

Doneren kan nu al!

Door de QR-code te (laten) scannen zul je worden doorgelinkt naar je eigen bank en kun je direct doneren. Deze QR-code is gelinkt aan De Blinkert en werkt nu al. Doneren kan ook rechtstreeks via deze link of door op de QR-code te klikken!

Van alle opbrengsten huis aan huis en digitaal gaat 50% naar de Blinkert

Wil je dus geven, maar er zeker van zijn dat ook de opbrengsten ten goede komen aan de Blinkert, scan dan bovenstaande code gelijk.

Komt dus allen om te collecteren, te begeleiden en te doneren.