Welkom bij SV de Blinkert.

Zin om te handballen? dat kan bij de SV de Blinkert!

LID WORDEN

CONTACT


TRAIN GRATIS MEE OM VAN DE SPORT TE PROEVEN!!!
BEKIJK EEN COMPETITIEDAG EN WORDT DAN PAS LID!
Meld je aan via deze pagina!


Voor handbal, plezier, fanatisme en gezelligheid van jong tot oud ben je bij ons aan het juiste adres. De handbalsport staat voorop, maar daarnaast organiseren we jaarlijks leuke activiteiten voor jong en oud, zoals het Sinterklaasfeest, jeugdkamp, nieuwjaarsborrel, jaarlijkse BBQ en het G-team toernooi.

Al sinds 1954 zijn we in Haarlem gevestigd en vandaag de dag de enig overgebleven handbalvereniging in Haarlem. Kijk vooral rond op onze website voor meer informatie over trainingstijden, nieuws en mocht je lid willen worden of mee trainen dan kan dat natuurlijk. Neem contact op met ons op via de contactpagina.

De Blinkert heeft teams in alle categorieën, van senioren en jeugd tot recreanten. De eerste seniorenteams handballen in de landelijke en regionale klassen, de jeugdteams spelen op verschillende niveaus in District Noord-West van het Nederlands Handbal Verbond (NHV).

Waarom is De Blinkert een sportvereniging en geen handbalvereniging?

De Blinkert is een sportvereniging omdat het sporten van meerdere overkoepelende sportorganisaties herbergde. Bij de oprichting speelde De Blinkert naast handbal ook volleybal. Kort na de oprichting heeft deze tak van sport zich echter afgescheiden in een aparte vereniging. De volleybal-bal is echter nog steeds centraal te zien in het clublogo.

Vanaf 1989 speelde De Blinkert Goalball. Oorspronkelijk viel deze handbalachtige sport voor visueel gehandicapten onder de NebasNSG sportkoepel, inmiddels omgedoopt tot Gehandicaptensport Nederland. Helaas heeft De Blinkert in december 2006 moeten besluiten het laatste Goalballteam uit de competitie terug te trekken. De SV in de naam van De Blinkert is echter blijven bestaan.

Facebookpagina van De Blinkert

Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws!


Een nieuw seizoen… een nieuw veld

In de zomer is hard gewerkt aan het nieuwe buitenveld zodat deze voor de start van de veldcompetitie gereed is. Grote dank gaat naar de inspanningen van Stichting Ruud van der Geest Sportpark voor het realiseren van het schitterende handbalveld.


Trainer Heren gezocht

De Blinkert is voor de Herensenioren op zoek naar een trainer voor volgend seizoen 2023/2024. In de zaalcompetitie spelen 2 herenteams in de Hoofdklasse D en Eerste klasse Noord-West, in de veldcompetitie 1 herenteam in de Eerste klasse. De trainingen zijn op dinsdag- en vrijdagavond in ons eigen Ruud van der Geest Sportcomplex.

De Blinkert is een breedtesportclub. Uiteraard staat de handbalsport voorop, maar gezelligheid en randactiviteiten zijn even belangrijk. Er is een enthousiaste groep herensenioren met een trouwe groep trainingsopkomst. Neem gerust ook een kijkje op de website www.svdeblinkert.nl of de social media.

Voor meer informatie of interesse mail op info@svdeblinkert.nl.


Seizoensafsluitende BBQ

De traditionele afsluiting van het handbalseizoen is dit jaar op zondag 2 juli met een barbecue. 

Voor de barbecue is rekening gehouden met vlees, vis en vegetarisch. Heb je andere dieetwensen, geef het dan even door aan Nohelis.

Opgeven en betalen kan door onderstaande QR-code in te scannen. Het bedrag is €15,- per volwassene en €10,- per kind tot en met 12 jaar.

Mocht het niet lukken het bedrag via de QR-code over te maken kan dit ook via rekeningnummer:
NL90 INGB 0000 3276 18
T.n.v. S.V. De Blinkert
O.v.v. eindbbq + je naam + aantal personen

Wij hebben er zin in!


Stem op nieuwe sponsor DS1

Help De Blinkert Dames 1 aan deze spannende sponsor door nu te stemmen!
Ga naar https://www.easytoys.nl/gameon en stem!
Stemmen kan nog tot en met zondag 28 mei!